Výmena Náhradných Dielov Hlavná Kefa Kryt A Hlavná Rotačná Kefa Pre Dreame D9 Robot Vysávač

€6.10 €11.97

Výmena Náhradných Dielov Hlavná Kefa Kryt A Hlavná Rotačná Kefa Pre Dreame D9 Robot Vysávač

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Úplne nové, vysoko kvalitné materiály, dobre vyrobené, odolné a vysoko zladené so zariadením.

Čisté príslušenstvo udržať váš domov robot na vrchole výkonnosti.Príslušenstvo obsah sú jednoducho odstránené a nahradené ako súčasť pravidelnej údržby.Tiež znižuje prieniku prachu, peľu a iných alergénov do vzduchu, ktorý dýchate.

S cieľom dosiahnuť čo najlepšie čistenie a filtrovanie účinok, príslušenstvo na čistenie by malo byť nahradené každé 2-3 mesiace, podľa frekvencie používania.

Výkonné čistenie funkcia umožňuje upratovanie domácností viac úspora času a práce-ukladanie.Je vhodný pre rôzne podlahy, ako sú keramické dlaždice, mramor, a drevené podlahy.

100% Zbrusu nový a vysoko kvalitné

Materiál: plast

Farba: ako je znázornené

Obsah Balenia:

1 x Hlavné Kefa

1 x Hlavné Kefa Kryt

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

O Dropshipping

1) akceptujeme dropshipping, máme veľa skúseností v dropshiping a nebude klásť žiadne reklamy a materiálov v objednávke.

2) akceptujeme CSV file (Súbor programu Excel) spracovať objednávku pre hromadné objednávky.Stačí zaplatiť na jednu objednávku na www.strecha-montaz.sk.Budeme spracovanie vašej objednávky accoring do súboru programu excel.môžete nám poslať CSV súbor, ktorý všetky kontakty customerrsquos informácie (Meno, e-mail, adresa etchellip) a objednávky info( farba, množstvo).Budem ponúkať celkovú cenu.Stačí umiestniť jednu objednávku na www.strecha-montaz.sk, po budete platiť za to.Sme si nahrať súbor do nášho systému a spracovanie vašej objednávky accoding k vášmu súboru.

Po tom, čo sme loď sa, aby som vám zašleme späť CSV súbor s kódov sledovania.

sku - w127876

Shape
Iba prihlásení zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt môže napísať recenziu.

0 Recenzie

Príbuzné produkty

Zákazníci tiež vybrať: