Elektrická Topánka na Vlasy Boot Teplejšie Obuvi UV Nohy Boot Vlasov Odstrániť Zápach Rýchle Sušenie Boot Deodorizer Multifunkčné Ponožky Vlasov

  • Domov
  • Domáce Spotrebiče
  • Elektrická Topánka na Vlasy Boot Teplejšie Obuvi UV Nohy Boot Vlasov Odstrániť Zápach Rýchle Sušenie Boot Deodorizer Multifunkčné Ponožky Vlasov

€10.04 €14.81

Elektrická Topánka na Vlasy Boot Teplejšie Obuvi UV Nohy Boot Vlasov Odstrániť Zápach Rýchle Sušenie Boot Deodorizer Multifunkčné Ponožky Vlasov

  • Výkon (W) - /
  • Názov Značky - FLAREMORE
  • Druh - Čistenie Vlasov
  • Napätie (V) - /

Funkcie

1.High-density vetracieho vzduchu rozptyľuje teplo rovnomerne, a konštantnej teploty horúci vzduch cirkuluje a konvekciou.To ohrieva rýchlo za 15 sekúnd.Schne topánky rýchlo a bez slepej uličky bez ich poškodeniu, ich udržiavanie v suchu.

2.Ako musí mať obuvi sušenie artefakt, pre rodiny, to je topánka na vlasy možné efektívne suché topánky, odstránenie vlhkosti, eliminujú zápach, sterilizáciu a zabraňujú rastu baktérií.

3.Vhodné pre rôzne typy topánky a ponožky pre celú rodinu, ako sú športové topánky, bavlnené papuče, kožené topánky, topánky, rôzne typy ponožky, detská obuv, atď.

4.Skladacia obuvi na vlasy je vybavená rukoväťou, ktorá umožňuje ľahko skladovať a šetriť miesto.To je tiež jednoduchšie prenášanie, umožňujúca, aby sa vaše topánky suché a čisté kedykoľvek počas cesty alebo služobnej cesty.

5.Štyri-rýchlosť inteligentné načasovanie (30/60/90/120min) spĺňa vaše skutočné potreby a nevyžaduje dlhodobé dohľadu, ktorá vám umožní používať ho s pokojom mysle.

Parametre Výrobku

Menovitá frekvencia: 50Hz

Načasovanie trvanie: 30/60/90/120 minút

Farba: Biela

Metóda regulácie: mechanická rotačné tlačidlo

Drôt dĺžka: cca 90 cm

Napätie: EÚ 220V, NÁM 110V

Čistá hmotnosť: 620g

Veľkosť produktu: 27.8*18*8 cm

Veľkosť balenia: 18.5*9*29 cm

Balenie Zoznam

1* Čistenie Vlasov

1* Čínština a angličtina Manuál

1*Čínština a angličtina Balenie Box

sku - w14285

Shape
Iba prihlásení zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt môže napísať recenziu.

1 Recenzie

Hodnotené
2023-12-26

Klient

Pohodlné, super vec.

Príbuzné produkty

Zákazníci tiež vybrať: