Filter Držiak Pre Roomba Combo J7 Plus Robota Vysávač Multi Povrchu Gumy Kefy HEPA Filtre Mop Podložky Strane Brushe Časti

  • Domov
  • Elektrické Hlboké Kotly
  • Filter Držiak Pre Roomba Combo J7 Plus Robota Vysávač Multi Povrchu Gumy Kefy HEPA Filtre Mop Podložky Strane Brushe Časti

€18.37 €34.02

Filter Držiak Pre Roomba Combo J7 Plus Robota Vysávač Multi Povrchu Gumy Kefy HEPA Filtre Mop Podložky Strane Brushe Časti

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Unikátne navrhnutý kefy s gumy behúne prispôsobiť na rôzne podlahové povrchy, odstraňuje všetko od malých prachu na veľké nečistoty.

Filtre môžu udržať čistiaci výkon na vysávač a zároveň znižuje prenikanie prachu, peľu a iných alergénov do vzduchu, ktorý dýchate.

Utierka je stroj umývateľný a opakovane použiteľné.Má silné, dlho-trvajúce čistiaci výkon a nie je prístrešok ľahko.Ľahko zvládnuť rôzne škvrny, napríklad stopy, zvyšok šťavy a olejové škvrny na podlahe.

Odporúča sa nahradiť náhradné diely každé 2 až 3 mesiace, v závislosti od frekvencie používania, aby stroj beží optimálne.

Vhodné pre Roomba Combo J7 Plus Robota Vysávač

Materiál: plast

farba: Ako je znázornené

Obsah Balenia:

1 pár x navi kefy

4 x bočné kefy

4 x filtre

6 x handry

1 x skrutkovač

1 x čistiaca kefka

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

sku - w206236

Shape
Iba prihlásení zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt môže napísať recenziu.

0 Recenzie

Príbuzné produkty

Zákazníci tiež vybrať: