9Pcs/Set Roztomilé Kawaii Karty Poznámok Memo Pad Papiernictvo Memo Podložky Listy poznámkový blok Stacionárne Office Dekorácie Note Pad

  • Domov
  • Notebooky & Písanie Podložky
  • 9Pcs/Set Roztomilé Kawaii Karty Poznámok Memo Pad Papiernictvo Memo Podložky Listy poznámkový blok Stacionárne Office Dekorácie Note Pad

€3.31 €4.88

9Pcs/Set Roztomilé Kawaii Karty Poznámok Memo Pad Papiernictvo Memo Podložky Listy poznámkový blok Stacionárne Office Dekorácie Note Pad

  • Štýl - Memo Podložky
  • Na mieru - No
  • Názov Značky - BLUELANS
  • Funkcia - Dekorácie
  • Samolepiace Alebo Nie - Áno
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Magnetizmus - No
  • Číslo Modelu - ŽIADNE

9Pcs/Set Note Pad Najrôznejších Farieb Tear-off to-Do-Zoznam Hladké Písanie, Hrubý Papier Študentov Mini Memo Sticky Note Školského Úradu, Papiernictvo Dodávky Darček

Táto poznámka pad set je k dispozícii v 9 rôznych farieb.Svetlé a oko-lov farby môže byť použité ako pripomienky k vám pomôže nájsť informácie, ktoré potrebujete, ľahko a rýchlo, výrazne zvyšuje vašu produktivitu.

Naša poznámka podložka je navrhnutá s jasné línie a jasné farby, je ľahko sledovať vaše nápady, zoznamy úloh, poznámok a viac a poskytuje skvelé denné plánovanie skúsenosti.

Vyrobené z vysoko kvalitného papiera, note pad je ľahké napísať a opätovné použitie.Lepidlo a peelable dizajn uľahčuje stick, odstrániť a zmeniť bez trhanie papiera.

Ponúkame 9 rôznych farieb poznámok, rozmer 10x7.1 cm.Každý balíček obsahuje 50 poznámok, spolu 450 listov, dosť pre každodenné memo potreby.

Vhodné pre všetky suché a hladké povrchy, ako sú dvere, okná, steny, chladničky, tabuľky, atď.Môžu byť použité pre nákupné zoznamy, zoznamy úloh, dnešné recepty, atď.

Popis:

Predstavujeme náš lístok s poznámkou nastaviť, vyrobené z vysokokvalitného papiera, ktorý je ľahké písať o a opätovné použitie.S jeho peelable lepidlo, môžete ľahko použiť, odstrániť a zmeniť tieto poznámky bez toho, trhanie papiera.Jasné línie a svetlé farby, aby bolo výhodné pre vás, ak chcete nahrávať svoje myšlienky, úlohy, poznámky a viac, vám poskytne dobrý deň plánovanie skúsenosti.

K dispozícii v 9 rôznych pútavých farieb, tieto poznámok zákona ako pripomienky, ktoré vám pomôžu nájsť informácie, ktoré potrebujete rýchlo a ľahko, výrazne zlepšenie efektivity práce.Každý balíček obsahuje 50 poznámok v rôznych farbách, v celkovej výške 450 poznámky, zabezpečiť, že máte dostatok splniť vaše denné memo potreby.

Tieto poznámok sú vhodné pre všetky suché a hladké povrchy, ako sú dvere, okná, steny, chladničky, tabuľky a ďalšie.Môžu byť použité na rôzne účely, ako je nákupné zoznamy, zoznamy úloh, recepty zo dňa na deň, a oveľa viac.S ich kompaktné rozmery 10x7.1 cm, sú ideálne pre vedenie vaše dôležité pripomienky organizované.

Názov Položky: Sticky Note

Materiál: Papier

Kryt Farba: 9 Farieb

Lepidlo: Podpora

Používa: Písanie Poznámok

Stránky: 50 Listov/Každá

Funkcie: Rôzne Farby, Tear-off, Hrubý Papier

Veľkosť Detaily:

L: 10 cm/3.94", W: 7.1 cm/2.8" (Cca.)

Poznámky:

Vzhľadom na svetelné a displeja nastavenie rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Balenie Obsahuje:

1 Súbor Poznámok(9Pcs Súčasťou balenia)

sku - w21685

Shape
Iba prihlásení zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt môže napísať recenziu.

0 Recenzie

Príbuzné produkty

Zákazníci tiež vybrať: