Príslušenstvo Pre Dreame L20 Ultra/X20 Pro, Prach Tašky Hlavnej Kefy ,Robot Vysávač Náhradné Diely

€17.14 €22.56

Príslušenstvo Pre Dreame L20 Ultra/X20 Pro, Prach Tašky Hlavnej Kefy ,Robot Vysávač Náhradné Diely

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Ponúkame zľavy pre veľké množstvo.Vitajte na kontakt s nami!

Kompatibilné s pre Dreame L20 Ultra / X20 Pro robotických vysávačov, naše náhradné diely ponúkajú najlepší výkon. (Potvrďte prosím, že váš robot model pred nákupom.)

Naše príslušenstvo súprava hlavné kefa.rotačná kefa môže absorbovať prach a nečistoty z podlahy alebo koberec a cicať do vysávač jednotky, s silný sací výkon pre lepšie výsledky pri čistení.

Cez hlboké dýchanie s kvalitnými filtrami, prachu, nečistôt a viac vo vzduchu sa zníži, zabezpečenie zdravšie životné prostredie.

Čisté každom rohu a so štrbinovou naše inovatívne bočné kefa, že aj dosiahne rohy a hrany pre dôkladnejšie čistenie.Naše čistiace podložky sú vyrobené z super absorpčné mikrovlákna, ktorá nebude opustiť vodné škvrny na podlahe, alebo zase až nečistoty.

Naše prach tašky sú vyrobené z vysoko kvalitných materiálov a ich hlavnou funkciou je zbierať smeti a prach na podlahe.Na zametanie robot môže čistenie podlahy dôkladnejšie, ukladanie upratovanie čas a pracovné náklady.Okrem toho to môže zabrániť, aby sa jemný prach zo vstupom z podlahy na koberce a iný nábytok povrchy, čím sa zabráni sekundárne znečistenie z vnútornej klímy.

Farba:Ako Je Znázornené

Materiál:Plast

Obsah Balenia:

1 * rotačná kefa

4 * filter

4 * Mop Handričkou

2 * vrecka na prach

6 * bočné kefa

1 * čistiaca kefka

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

sku - w234654

Shape
Iba prihlásení zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt môže napísať recenziu.

0 Recenzie

Príbuzné produkty

Zákazníci tiež vybrať: