6PCS Výmeny Prílohy za Dyson V8 ZAMERANIE Matrac Vysávač Filter Predné&Zadné Filter Prachu Sacia Hlava

€25.04 €45.54

6PCS Výmeny Prílohy za Dyson V8 ZAMERANIE Matrac Vysávač Filter Predné&Zadné Filter Prachu Sacia Hlava

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

KOMPATIBILNÝ MODEL: Tieto akumulátorové filter náhrady sú určené pre Dyson V8 ZAMERANIE Matrac Vysávač.Príspevok filter je k dispozícii iba pre Dyson V7 a V8 vákuum, ktoré sa nehodia do iných série vákuové model

VYSOKÁ KVALITA: Tieto v8 ZAMERANIE Matrac filter pre dyson je vyrobená z vysoko odolných zelená materiály, ktoré môžu zlepšiť výkon vysávač a vytvoriť čisté a príjemné životné prostredie pre vás.

UMÝVATEĽNÝ & opakované použitie: Tieto v8 absolútne náhradný filter pre dyson je možné prať priamo s vodou, a môžu byť znovu použité po zaschnutí.Odporúča sa na čistenie raz za 2-3 týždne a vymeňte filter každé 2-3 mesiace.To môže udržiavať dobrý výkon vysávač a predĺžiť život vysávač.

Vysoko účinné aktívne uhlie filter absorbuje pachy v domácnosti od domáce zvieratá, varenie, fajčenie, wildfire, a škodlivých prchavých organických zlúčenín je

Jednoducho vymeniť a jednorazové, nie je potrebné náradie.vymeňte filtre, každých 6 mesiacov pre optimálny výkon.

Self-čistenie super mäkká kefa na prach funkcie:

Podrobnosti veci.Jemne čistí jemné povrchy alebo položky s poškriabaniu zdarma náradie štetec.Pripojiť kompatibilný nástroj na predĺženie hadice a používať trápne Priestor nástroj na čistenie najťažšie na prístupných miestach.

Štrbinovou nástroj hlavne čistí malé rohy, ako sú Priestory, do malých priestorov, a casement listov

Čistenie kútov a prach na malé dosky, ako sú napríklad klávesnice, regály, klimatizačné zariadenia, autá, stolíky, kancelárske stoly, sedacie súpravy, atď.

Zvraty 22 na čistenie trápne oblastiach:S úzkym profilom, aby sa dostanú do úzkych priestoroch.Posuvné kefka pomáha voľné nepoddajné nečistoty, keď je to potrebné.

Farba:sivá+červená+fialová

Materiál:plast

Obsah Balenia:

1 x Predný Filter

1 x Zadný Filter

1 x Úzke Štrbinové Sacia Hlava

1 x Odstránenie Prachu Mäkkú Kefku

1 x Teleskopická Hadice

1 x Dva v jednom kefa

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

sku - w236192

Shape
Iba prihlásení zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt môže napísať recenziu.

0 Recenzie

Príbuzné produkty

Zákazníci tiež vybrať: