Ramenný Popruh Lano Multi-purpose Šatka Popruhu Odolné Nylonové Lano S Viacerými Radmi Záves Slučky Univerzálne A

  • Domov
  • Táborenie A Turistika
  • Ramenný Popruh Lano Multi-purpose Šatka Popruhu Odolné Nylonové Lano S Viacerými Radmi Záves Slučky Univerzálne A

€7.18 €17.95

Ramenný Popruh Lano Multi-purpose Šatka Popruhu Odolné Nylonové Lano S Viacerými Radmi Záves Slučky Univerzálne A

  • Druh - Baterka
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Hľadáte riešenie pre úsporu miesta pri plnení svojej tašky?Naše Ramenný Popruh dodávaný s kvalitným uchytávacie spony na zvýšenie silné hmotnosť-nosnosť.Jeho pracky na opasky až hladko a tesné a je ľahko nainštalovať.Tento popruh je ideálne pre vás, ktorí sú unavení z prepínanie tašky a chcete pohodlie a štýl.

Špecifikácia:

Názov: Šatka Popruhu Lano

Materiál: polyester popruhu, KAM pracka

Špecifikácia: (cca.)105.5 cm/41.54 palcov

Váha: cca 62.2 g

Použitie: Outdoor camping a piknik batoh na prepravu nástroje na chrbát.

Balenie zoznam:

1*Šatka Popruhu Lano

Poznámka:

1. Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba produktu sa môže mierne líšiť od farby na obrázku.Vďaka!

2. Vzhľadom na ručné meranie, meranie odchýlky o 1-3 cm je povolené.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Priestorovo úsporný Dizajn: malá veľkosť táto Šatka Popruhu Lano je ideálny pre vonkajšie kempovanie a turistiku.Je to užitočný nástroj, ktorý sa ľahko zmestí do vrecka a je neuveriteľne ľahké vykonávať.Či už ste na cestách, alebo na túru, toto lano je úsporné a pohodlné voľba na všestranné použitie.Dodáva sa s úložný vak, ktorý udržuje ju usporiadané a pripravené na použitie kedykoľvek.Získať tento malý a prenosný lano dnes a vaše dobrodružstvo príjemnejšie!

2.Bezkonkurenčná sila: Naša Šatka Popruhu Lano je obohatené double-layer ochranu pre silné hmotnosť-nosnosť a pevnosť.Jej nezničiteľný tela, môžete ľahko zvládnuť najťažšie predmety pri organizovanie vašich vecí.Viac riadkov záves slučky, aby všetko bezpečne na mieste.

3.Multifunkčné Použitie: Zavesiť ďalšie nástroje, ako chcete, a udržať ich v ruke s týmto šatka popruhu lano.Má multi-krúžok dizajn, kvalitné uchytávacie spony, a úsek kábel na konci popruhu.Dokonca môžete zavesiť fľašu vody alebo vykonávať popruh šikmo cez telo.

4.Spoľahlivý Materiál: Vyrobené s vysoko-kvalitný polyester materiálu, naša Šatka Popruhu Lano sa môže pochváliť špičkovou húževnatosť a flexibilitu.S nastaviteľné konce a pracky-up funkcie, zostane hladká a napnutá celom rôzne použitia.Toto lano je ideálny pre zavesenie, viazanie a zabezpečenie položky, prináša efektívny výkon pre všetky vaše potreby.

5.Bezproblémové Použitie: Vykonávať svoje základy s ľahkosťou pomocou nášho Šatka Popruhu Lano.Stačí pripojiť keychain a pracky do oboch stranách ľahké lano na vaše vonkajšie zariadenia, organizátori, alebo čokoľvek budete chcieť nosiť.Ideálne pre rýchly a jednoduchý prístup k vašej veci.

sku - w251611

Shape
Iba prihlásení zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt môže napísať recenziu.

0 Recenzie

Príbuzné produkty

Zákazníci tiež vybrať: