Náhradný Filter HEPA Filter Pre Taotronics TT-AP006 Čistička Vzduchu, 3-V-1 H13 Pravda Filter Uhlíkom

€42.20 €82.73

Náhradný Filter HEPA Filter Pre Taotronics TT-AP006 Čistička Vzduchu, 3-V-1 H13 Pravda Filter Uhlíkom

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

[Perfektný] Na H13 true HEPA filter je plne kompatibilný s pre TaoTronics TT-AP006 Čistička Vzduchu.Balík obsahuje TT-AP006 náhradný filter, odporúča sa vymeniť filtre, každých 3-6 mesiacov, aby sa vaše stroj, svieže a čisté.

[Filter Uhlíkom]high-grade aktívne uhlie-filtre môžu efektívne pasce veľké prachové častice a absorbuje charakteristický zápach, napríklad kuchynské pachy, dym a zvieracie pachy.udržať vaše čistička vzduchu na jeho najlepšie efektívnosti práce a kapacity.

[3 Etapy Systém Filtrácie]náhradný filter je kombinácia jednotka, ktorá obsahuje pre-filter, filter uhlíkom, a pravda, HEPA filter, Pre-filter zachytáva väčšie častice vo vzduchu ako vlasy, prach, domáce zvieratá kožušiny, žmolky a viac, Pravda, HEPA filter môže odstrániť 99.97% z častíc vo vzduchu ako malý ako 0. 3 Mikrometrov.

[Ľahko Nahradiť]Táto čistička vzduchu filter je ľahké byť nahradené, šetrite svoj čas a osloboďte svoje ruky z komplikujú nahradenie kroky, zabezpečiť si vymeniť filter v priebehu niekoľkých minút.

[Zlepšenie Kvality Ovzdušia]3-V-1, filtre môžu odstrániť veľké a prachové častice a vlákna tkaniny,tiež znižuje nepríjemné pachy v domácnosti a tabakového dymu.Filter je uzatvorená na udržanie najlepší efekt, prosím, odstráňte filter z plastového vrecka pred uvedením do pre TaoTronics čistička vzduchu.

Materiál: kompozitný materiál

Farba: ako je znázornené

Obsah Balenia:

4 x čistička Vzduchu filter prvky

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

sku - w287328

Shape
Iba prihlásení zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt môže napísať recenziu.

0 Recenzie

Príbuzné produkty

Zákazníci tiež vybrať: