Rukavice Zimné Cyklistické Rukavice Pletené Dotykový Displej Rukavice Teplé Plný Prst Rukavice Pre Pešiu Turistiku Hra Lyžovanie Sms Pracovných Jazda Na Bicykli

  • Domov
  • Šport A Zábava
  • Rukavice Zimné Cyklistické Rukavice Pletené Dotykový Displej Rukavice Teplé Plný Prst Rukavice Pre Pešiu Turistiku Hra Lyžovanie Sms Pracovných Jazda Na Bicykli

€0.91 €2.32

Rukavice Zimné Cyklistické Rukavice Pletené Dotykový Displej Rukavice Teplé Plný Prst Rukavice Pre Pešiu Turistiku Hra Lyžovanie Sms Pracovných Jazda Na Bicykli

  • Materiál - velvet
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Zostať v teple a zostať v kontakte s našou vynikajúci tepelný výkon zimné rukavice.Vyrobené z vysoko-kvalitných materiálov a navrhnuté tak, aby flexibilne používať svoj telefón, tieto rukavice sú ideálne pre všetky outdoorové aktivity.Široko používané a perfektný darček.

Špecifikácia:

Funkcia: dotykový displej, teplé

Typ: rukavice

Štýl: Prstové

Farba: Modrá

Veľkosť produktu: 1 veľkosť

Textílie meno: Nylon

Zoznam Produktov:

1 Pár * Zimné Rukavice

Poznámky:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, produkt farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

V dôsledku rozdielov v ručné meranie, prosím, dovoľte 1-3 cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Zimné Ručné Teplejšie: Tieto windproof zimné rukavice sú navrhnuté s vynikajúcimi tepelnými vlastnosťami, poskytuje dobrú odolnosť voči udržať vaše ruky teplé a útulné.Chránia vaše ruky pred studeným vetrom.

2.Dotykový displej Pohodlie: zimné rukavice pomocou prsta dotykovú technológiu.Po sebe, môžete tiež pružne sa dotknite obrazovky bez vplyvu na používanie vášho telefónu.

3.Pletené Textílie: zimné rukavice pre ženy, výber vysoko kvalitné pletené textílie, sú mäkké, priedušné, príjemné, priateľské k pokožke, a môžu byť použité na dlhú dobu.

4.Viaceré Aplikácie: Štít vaše ruky pred chladom a zároveň efektívnu prácu s našimi zimné rukavice.Vhodné na lyžovanie, jazda na bicykli, turistika, jazdy, sms správy a ďalšie.

5.Ideálny Darček: Či už hľadáte pre Vianoce, Nový Rok, narodeniny, alebo Vďakyvzdania darček pre vašu rodinu alebo priateľov, tieto zimné rukavice sú skvelou voľbou, ktorá bude ukázať vašu lásku a starostlivosť.

sku - w291623

Shape
Iba prihlásení zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt môže napísať recenziu.

0 Recenzie

Príbuzné produkty

Zákazníci tiež vybrať: