10 Ks Náhradných Prachu Vrecia na Zber Odpadkov Taška Príslušenstvo pre XIAO VIOMI S9 Robot Vysávač Časti

€12.76 €20.26

10 Ks Náhradných Prachu Vrecia na Zber Odpadkov Taška Príslušenstvo pre XIAO VIOMI S9 Robot Vysávač Časti

  • Číslo Modelu - Vysávač Časti
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Použitím kombinácií vysoko kvalitných handričkou materiály, to nie je strach z úniku vody, odolná a praktická.Vynikajúce a jemné, veľmi uzavreté so zariadením.

Zložený papier vrecka na prach, dvojité filtrovanie prachu, vysoká účinnosť filtrovania.Prázdne nádrže na skladovanie rýchlo a efektívne, bez uvoľnenia škodlivých prachu na životné prostredie.

Použiteľné modely:Vhodné pre Xiao Voimi S9 vysávač.Silný húževnatosť, aby vyhovovali potrebám vysokou intenzitou práce, silný a odolný.

Ako súčasť pravidelnej údržby, to môže byť ľahko rozobrať a vymeniť.Do vrecka na prach môže uvoľniť ruky pre mesiac bez obáv časté výmeny.Odporúčané náhradné obdobie je 1 mesiac.

Jednorazové vrecka na prach, vymeniť, keď sa prach plná, ľahko a rýchlo náhradu.Priedušná vrstvy vrecka na prach odfiltruje rôznych úrovniach prachu a nečistôt, aby poskytovali maximálnu kapacitu a životnosť.

Materiál:látkové

farba:Biela

Obsah Balenia:

10 * Prach Tašky

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

sku - w301237

Shape
Iba prihlásení zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt môže napísať recenziu.

0 Recenzie

Príbuzné produkty

Zákazníci tiež vybrať: